Limnofish 2019 Duyurusu

Su Ürünleri Sempozyum İlanları
0
(0)

Davetiye

Değerli / Onurlu Katılımcılar, 

Su kaynaklarındaki limnolojik çalışmaların sonuçlarını bilimsel bir platformda tartışmak ve bilimsel yayınlarda bildirmek çok önemlidir. Bu amaçla, Uluslararası Limnoloji ve Tatlı Su Balıkçılığı Araştırmaları (LimnoFish) ilk kez 2015 yılında yayınlandı. LimnoFish’e ulusal ve uluslararası ilgi, bizi daha yenilikçi yaklaşımlar ve çalışmalar dahil etmeye yönlendirdi. Bu bağlamda, iki yılda bir yapılması planlanan 2. Uluslararası LimnoFish Sempozyumu, Elazığ Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü ve Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü tarafından 3-5 Eylül 2019 tarihlerinde Elazığ / TÜRKİYE’de gerçekleştirilecektir.

Sempozyum ileriye dönük politikaların üretilmesini ve hem de temel limnolojik çalışmalar, iç sularda karşılaşılan sorunları iyileştirmeye yardımcı fikirleri çekmeyi hedefleyen 

sempozyum balıkçılık yönetimi gibi konularda uluslararası alanda hissedar olması bekleniyor iç sular, ekoloji, iklim değişikliği, biyoloji, su ürünleri yetiştiriciliği, sosyal ekonomi, balık hastalıkları ve işleme teknolojisi. 

Elazığ ili; Keban Baraj Gölü, Karakaya Baraj Gölü, Hazar Gölü (Sivrice / Elazığ) dahil olmak üzere birçok küçük ve büyük baraj gölünün bulunduğu yarımadan manzarasına sahip bir şehirdir. Bu sempozyuma katılarak desteğinizi bekliyor ve alabalık başkenti Elazığ’da siz değerli misafirlerimizi ağırlamaktan onur duyuyoruz. 

Organizasyon Komitesi

 

KAYNAK:

http://limnofish.com/

Bu gönderi ne kadar yararlı oldu?

Derecelendirmek için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama puanı ! 0 / 5. Oy sayısı: 0

Şimdiye kadar oy yok! Bu gönderiyi ilk değerlendiren siz olun !