İş İlanları Kuralları.

Surehberi Uyarıyor;

Surehberi.com ve Suforumu.com, site üzerinde yer alan firma bilgilerinin içeriğinden hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Bu sitede yer alan bilgilerle ilgili her türlü risk kullanıcılara aittir. Site üzerinde önceden herhangi bir haber vermeye gerek duyulmadan, istediği değişiklikleri yapma hakkı bizzat Surehberi.om’a aittir.

Surehberi.com ve Suforumu.com sitesi üzerindeki tüm firma ilanları için iş görüşmesi yapmadan önce;

1- Su Ürünleri İş ilanı veren firmanın var ise web sitesi üzerinden firmayı tanıyınız.

2- Su Ürünleri sektöründe halen aktif olarak çalışan tanıdıklarınızdan/arkadaşlarınızdan firma hakkında bilgi talep ediniz.

3-  Su Ürünleri sektöründe var olan diğer şirketlerle kıyaslama yapınız. (maaş, sosyal imkanlar, ulaşım  ve konaklama vb.)

4- Su Ürünleri sektöründe yayımlanan bir ilanın bilgi ve tecrübe kaynağınıza uygun olup olmadığını araştırınız.

5- İş ilanı ile ilgili olarak iş ile ilgili konuşulması gereken konuları firma yetkilisi, müdür veya sorumlu kişi ve kişilerle mutlaka en başta konuşunuz ve bu konuları yazılı olarak aranızda imzalayacağınız bir protokolle imza altına alınız. Ayrıca bir bu protokolden bir suret kendinizden bulundurunuz.

6-  Sigortanızın yatırılıp yatırılmadığını e devlet üzerinden veya şirketin muhasebecisinden takip ediniz. Yatırılmadığı takdirde şikayet hakkınızı kullanınız.

7- Sitemize firmalar tarafından mail yada facebook messenger üzerinden gönderilen iş ilanları yayımlanma talebi surehberi.com ve suforumu.com sitesi üzerinden değerlendirilir. uygun görüldüğü takdirde yayımlanır. Her gönderilen ilanının yayımlanması söz konusu olamaz.

8- Sitemizde yayımlamak üzere iş ilanlarından firmalardan ücret talep edilebilir. 

9- Sitemize giren iş ilanları sayfasını görüntülen iş ilanları yayımlatan firmalar ve kullanıcılar bu kuralları okumuş/anlamış/kabul etmiş sayılır.

10- Sitemiz üzerinden yayımlanan ilanlar kaldırılmaz. Su Ürünleri sektörü için istatistik ve sitelerimiz üzerinde reklam amaçlı olarak site var oldukça yayımlanır. Yayım hakkı soforumu.com ve surehberi.com a aittir.

11- Sitede yayımlanan ilanların ilan sahipleri ile ilgili yasal mevzuat gereğince yetkili makamlarca bilgi paylaşımında bulunabilir. 

12- Su Ürünleri Rehberi ve Su Ürünleri Haberi Sitesi olarak surehberi.com ve suforumu.com bu kuralları güncellemeye/değiştirmeye/kaldırmaya ve yayımlamaya yetkilidir.

Surehberi ve suforumu.com u tercih ederek bize gösterdiğiniz ilgi ve güven için çok teşekkür ederiz.