TBMM Balıkçılık ve Su Ürünleri Araştırma Komisyonu Üyeleri İstanbul’da !

Tarım İl/İlçe Müdürlüğünden Haberler
0
(0)

TBMM Balıkçılık ve Su Ürünleri Araştırma Komisyonu Üyeleri İstanbul’da !

Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Balıkçılık ve Su Ürünleri Sektöründe Yaşanan Sorunların Araştırılarak Alınması Gereken Tedbirlerin Belirlenmesi Amacıyla Kurulan Meclis Araştırması Komisyonu, İstanbul’da balıkçılık istişare çalıştayı düzenliyor.
Komisyon Başkanı Dr. İsmail Emrah Karayel ve komisyon üyeleri, bugün çalıştay öncesi İstanbul İli Deniz Ürünleri Avcıları Üreticileri Birliği (DEM-BİR), Rumelifeneri Su Ürünleri Kooperatifi ve Fatih Kocamustafapaşa Su Ürünleri Kooperatifi’ni ziyaret ederek balıkçılarla görüştü. Balıkçılık sektörünün sorunları, talepleri ve çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
Heyet, ayrıca İstanbul Valisi Davut Gül’ü de makamında ziyaret etti. Vali Gül, komisyonun çalışmalarını takdir ettiğini ve İstanbul’un balıkçılık açısından önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirtti. Heyete İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yavuz Karaca da eşlik etti.
Komisyon, yarın ve pazar günü de İstanbul’daki çalışmalarına devam edecek.
Komisyon, İstanbul’daki çalıştayın ardından, balıkçılık sektörünün durumunu değerlendirmek ve rapor hazırlamak üzere Ankara’ya dönecek.

Bu gönderi ne kadar yararlı oldu?

Derecelendirmek için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama puanı ! 0 / 5. Oy sayısı: 0

Şimdiye kadar oy yok! Bu gönderiyi ilk değerlendiren siz olun !