Edirne’de Balıkçılık Ticari Av Araçları Markalanıyor !

Tarım İl/İlçe Müdürlüğünden Haberler
0
(0)

Edirne’de Balıkçılık Ticari Av Araçları Markalanıyor !

Ticari Amaçlı Su Ürünleri Avcılığında Kullanılan Av Araçlarının Markalanması Talimatı’nın yayınlanmasının ardından Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü personelleri tarafından Edirne ilinde faaliyet gösteren balıkçılara bilgilendirme toplantıları yapılmaya devam ediliyor.

Bakanlığımız Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğünün yayımladığı “Ticari Amaçlı Su Ürünleri Avcılığında Kullanılan Av Araçlarının Markalanması Talimatı” ve eklerine erişmek için linke tıklayınız.

Bu talimata göre su ürünleri avcılığında kullanılan av araçlarının markalanarak kayıt altına alınması, envanter çıkarılması ve yasadışı su ürünleri avcılığında kullanılmasının önlenmesi amaçlanmaktadır. Bakanlığımız talimatı gereği herhangi bir idari yaptırımla karşılaşılmaması için son tarih olan 1 Eylül 2022 tarihine kadar tüm av araçlarının markalanması gerekmektedir.

Konuyla ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyen balıkçılarımız; İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüz Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğüne ve İlçe Müdürlüklerimize müracaat edebilirler. İlgililere duyurulur.

KAYNAK: Edirne İl Tarım ve Orman Müdürlüğü

Bu gönderi ne kadar yararlı oldu?

Derecelendirmek için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama puanı ! 0 / 5. Oy sayısı: 0

Şimdiye kadar oy yok! Bu gönderiyi ilk değerlendiren siz olun !