2. Uluslararası Limnoloji ve Tatlı Su Balıkçılığı Sempozyumu

Su Ürünleri Sempozyum İlanları
0
(0)

2. Uluslararası Limnoloji ve Tatlı Su Balıkçılığı Sempozyumu

Davetiye

Sempozyum Adres: Firat Üniversitesi, Bilgisayar Mühendisleri Binası, Kongre Merkezi (Kat: 5), Elazığ. 

Değerli / Saygıdeğer Katılımcılar,

Su kaynaklarındaki limnolojik çalışmaların sonuçlarını bilimsel bir platformda tartışmak ve bilimsel yayınlarda rapor etmek çok önemlidir. Bu amaçla, Uluslararası Limnoloji ve Tatlı Su Balıkçılığı Araştırması (LimnoFish) ilk kez 2015 yılında yayınlandı. LimnoFish’e olan ulusal ve uluslararası ilgi, bizi daha yenilikçi yaklaşımlar ve incelemelere dahil etmeye yönlendirdi. Bu bağlamda, iki yılda bir yapılması planlanan 2. Uluslararası LimnoFish Sempozyumu, Elazığ Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü ve Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü tarafından 3-5 Eylül 2019 tarihlerinde Elazığ / TÜRKİYE’de gerçekleştirilecektir.

Sempozyum, ileriye dönük politikaların geliştirilmesine yardımcı olacak fikirler ve bunun yanı sıra temel limnolojik çalışmaların yanı sıra iç sularda karşılaşılan sorunların ortaya

çıkmasını amaçlamaktadır . Sempozyumun uluslararası arenada balıkçılık yönetimi konularında ortak olması beklenmektedir. iç sular, ekoloji, iklim değişikliği, biyoloji, su ürünleri yetiştiriciliği, sosyal ekonomi, balık hastalıkları ve işleme teknolojisi.

Elazığ ili; Keban Baraj Gölü, Karakaya Baraj Gölü, Hazar Gölü (Sivrice / Elazığ) dahil olmak üzere birçok küçük ve büyük baraj gölünün bulunduğu yarımadan manzarasına sahip bir şehirdir. Bu sempozyuma katılarak desteğinizi bekliyor ve alabalık başkenti Elazığ’da siz değerli misafirlerimizi ağırlamaktan onur duyuyoruz.

Organizasyon Komitesi

Ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız LİMNOFİSH

 

Bu gönderi ne kadar yararlı oldu?

Derecelendirmek için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama puanı ! 0 / 5. Oy sayısı: 0

Şimdiye kadar oy yok! Bu gönderiyi ilk değerlendiren siz olun !