Resminle Gel İndirimi Kap Kampanyası !

Tarım İl/İlçe Müdürlüğünden Haberler
0
(0)

Resminle Gel İndirimi Kap Kampanyası !

​Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından 2022 yılının “Küçük Ölçekli Balıkçılık ve Su Ürünleri Yetiştiricilik Yılı” ilan edilmiş olması sebebiyle, Bakanlığımız tarafından ülke genelinde bir takım çalışmalar yürütülmesi planlanmış olup, İl Müdürlüğümüz Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü tarafından da “Resminle Gel İndirimi Kap!” adıyla kampanya başlatılacaktır.

14-18 Mart 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan etkinlikte; öğrenciler, çizmiş oldukları resimleri Onikişubat İlçesi sınırlarındaki herhangi bir su ürünleri perakende satış yerine velileri ile birlikte getirerek, yapacakları balık alışverişlerinde %10 indirim kazanacaklardır. Bu sayede öğrencilerin balık tüketimi özendirilecek olup genç bireyler üzerinde farkındalık oluşturulması sağlanacaktır.
Kampanyanın duyurulması kapsamında Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğümüz teknik personelleri tarafından İlimiz Onikişubat İlçesinde bulunan Şazibey Balık Hali’nde işletme yetkililerine gerekli bilgilendirmeler yapılmış ve işyerlerinin görünür kısımlarına afişler asılmıştır.

Bu gönderi ne kadar yararlı oldu?

Derecelendirmek için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama puanı ! 0 / 5. Oy sayısı: 0

Şimdiye kadar oy yok! Bu gönderiyi ilk değerlendiren siz olun !