İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü Zekeriyya Erdurmuş’un Veda Mesajı

Tarım İl/İlçe Müdürlüğünden Haberler
0
(0)

Hayvancılık Genel Müdürlüğü Görevine Atanan Zekeriyya Erdurmuş’un Veda Mesajı

8 Mayıs 2018 tarihinde başladığım İzmir Tarım ve Orman İl Müdürlüğü görevimden Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürlüğü’ne atanmam nedeniyle ayrılıyorum.

İzmir’de bulunduğum süre içerisinde çalışma arkadaşlarımla beraber çiftçilerimizin ve tüm sektör paydaşlarının hizmetlerini en kısa sürede ve beklentilerini karşılayacak şekilde sonuçlandırmaya çalıştık.

Görevimi yürütürken desteklerini esirgemeyen; Sayın Bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli başta olmak üzere, Sayın Valimiz Erol Ayyıldız’a, İlimiz Milletvekillerine, Rektörlerimize, kamu kurum ve kuruluşlarımızın değerli müdürlerine, belediye başkanlarına, sivil toplum örgütlerimizin değerli başkanlarına, siyasi partilerimizin kıymetli başkanlarına, üretmeye sevdalı değerli İzmirli çiftçilerimize ve değerli İzmir basın camiasına şükranlarımı sunuyorum.

Görevde bulunduğum süre içerisinde İzmir tarım sektörüne birlikte hizmet ettiğimiz çalışma arkadaşlarımıza; uyumlu ve özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum.

Kamu görevlisinin en büyük kazancı bulunduğu ilde hoş bir seda bırakabilmek ve hizmet ettiği Anadolu’muzun güzel insanlarının hayır dualarını alabilmektir. Bu kısa sürede hoş bir seda bırakabildiysek ne mutlu bizlere.

Tüm İzmir halkını saygıyla selamlıyorum, Allah’a ısmarladık.

Surehberi olarak kendisine yeni görevinde başarılar dileriz.

 

KAYNAK:

İZMİR İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ

Bu gönderi ne kadar yararlı oldu?

Derecelendirmek için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama puanı ! 0 / 5. Oy sayısı: 0

Şimdiye kadar oy yok! Bu gönderiyi ilk değerlendiren siz olun !