“Denizden Sofraya Hamsi” Kitabı Çıktı !
Fakültemiz Öğretim elemanlarından Doç. Dr. Emre ÇAĞLAK, Dr. Öğr. Üyesi Fatma DELİHASAN SONAY, Arş. Gör. Dr. Barış KARSLI, Öğr. Gör. Dr. Özen Yusuf ÖĞRETMEN, Arş. Gör. Ayşe KARA ve Dr. Öğrencisi Orhan KOBYA tarafından FBA-2020-1167 nolu ve “Hamsi Balığı İçin Farklı Gastronomik Tariflerin Hazırlanması ve Bazı Kalite Kriterlerinin Belirlenmesi” başlıklı proje kapsamında 53 farklı gastronomik ve yöresel hamsi tariflerini içeren “DENIZDEN SOFRAYA HAMSİ (Geleneksel ve İnovatif 53 Tarif)” adlı yemek kitapları “tanınmış uluslararası yayınevi” statüsünde yer alan “Nobel Akademik Yayıncılık” yayınevinde yayınlanmıştır. Kitaba ulaşmak için lütfen TIKLAYINIZ.
KAYNAK: Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi