AB’de balık avcılığı ve yetiştiriciliği ile pazarlama konulu eğitim toplantısı düzenlendi

Tarım İl/İlçe Müdürlüğünden Haberler
0
(0)

AB’de balık avcılığı ve yetiştiriciliği ile pazarlama konulu eğitim toplantısı düzenlendi

Bakanlığımız, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü, Teşkilatlanma Daire Başkanlığı tarafından yürütülen “TR 16 IPA AG 01 18 R- Su Ürünleri Üretici Örgütleri İle Bakanlık İl Müdürlüklerinin Ortak Piyasa Düzeni ile Uyumlu Olarak Kapasitesinin Geliştirilmesi” Eşleştirme Projesi; Bakanlığımız ile İspanya’nın Xunta de Galicia Bölgesel Hükümetinin ortaklığı ile yürütülmekte olup Avrupa Birliği tarafından finanse edilmektedir.

Söz konusu proje faaliyeti kapsamında, il müdürlüğümüz personelinin AB’nin Ortak Balıkçılık Politikasının Ortak Piyasa Düzeni kapsamında; AB’de avcılık ile yetiştiricilik örgütlerinin rolleri ve önemi, su ürünlerinin pazarlanması ile üretim ve pazarlama planlarının uygulanması ve benzeri konularda farkındalık eğitim toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Toplantıya İl Müdür Yardımcısı AdnanTemur’un yanı sıra proje ekibi olarak Bakanlık Merkezde Proje Yerleşik Eşleştirme Danışmanı Mevkiidaşı Dr. Nezaket Cömert, Proje Yerleşik Eşleştirme Danışmanı Diego Herrero de Egana Espınose de los Monteros  Kısa Dönem Uzmanlar Antonio Basanta, Alberto Lopez Asenjo, Isabel Vazquez ve Proje Dil Asistanı Merve Özman katılım sağlamıştır.

KAYNAK: Giresun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü

Bu gönderi ne kadar yararlı oldu?

Derecelendirmek için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama puanı ! 0 / 5. Oy sayısı: 0

Şimdiye kadar oy yok! Bu gönderiyi ilk değerlendiren siz olun !