Çukurova Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Spirulina Üretim Kursu !
Spirulina Üretim Kursu
04 Haziran 2022
Kurs kapsamında; teorik olarak Spirulina’nın tanıtımı, yaşam alanı, besin içeriği ve kullanım alanları hakkında bilgi verilecektir. Buna ek olarak, havuzlarda Spirulina kültürünün, hasatının nasıl yapıldığı, Spirulina biyomasının nasıl kurutulduğu ve ürünün nasıl muhafaza edildiği uygulamalı olarak gösterilecektir. Bu kapsamda, 10 saat teorik ve 20 saat uygulamalı derslerden oluşacak kurs 5 gün sürecektir. Kursa katılmak isteyenler aşağıda verilen iletişim bilgilerini kullanarak daha detaylı bilgi alabilirler.
DİĞER BİLGİLER
Kurs Sorumluları: Prof. Dr. Oya IŞIK, Doç. Dr. Leyla USLU
Tarih: 27 Haziran-1 Temmuz.
Yer: Çukurova Üniversitesi Su ürünleri Fakültesi.
Ücret:5900 TL
Hesap No:TR970001001690255940205023
İletişim : (322) 338 60 74
İletişim: 0 532 2617942, 0 506 4567826