Karaman Tarım ve Orman İl Müdürü Yusuf ŞAHİNBAŞ Görevine Başladı !

Tarım İl/İlçe Müdürlüğünden Haberler
0
(0)

Karaman Tarım ve Orman İl Müdürü Yusuf ŞAHİNBAŞ Görevine Başladı !

Çorum İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde İl Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta iken, Bakanlığımızca Karaman İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüze İl Müdürü olarak görevlendirilen Yusuf ŞAHİNBAŞ görevine başlamıştır.

1968 Çorum-İskilip doğumlu olan İl Müdürü ŞAHİNBAŞ; 1986 yılında Tarım ve Orman Bakanlığımız Amasya-Taşova İlçe Tarım Müdürlüğünde göreve başlamıştır. Daha sonra Çorum Tarım İl Müdürlüğü ve  Konya Tarım İl Müdürlüğünde görev yapan ŞAHİNBAŞ, 1997-2014 tarihleri arasında Çorum Tarım İl Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak, 2014-2020 yılları arasında ise İl Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştır.

Karaman İl Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten İl Müdür Yardımcısı Abdullah KAYA ve yeni İl Müdürü Yusuf ŞAHİNBAŞ arasında yapılan görev devir tesliminde; İl Müdür Yardımcısı Abdullah KAYA İl Müdürü ŞAHİNBAŞ’a  hayırlı olsun temennisinde bulunarak başarılar diledi. İl Müdürü Yusuf ŞAHİNBAŞ ise İl Müdür Yardımcısı Abdullah KAYA’ya bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, Karaman tarımını ve çiftçisini daha ileri noktalara taşımak için hep birlikte özveri ile çalışacaklarını ifade etti.  Evli ve 2 çocuk babası olan İl Müdürümüze yeni görevinde başarılar dileriz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

KAYNAK: Karaman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü

 

Bu gönderi ne kadar yararlı oldu?

Derecelendirmek için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama puanı ! 0 / 5. Oy sayısı: 0

Şimdiye kadar oy yok! Bu gönderiyi ilk değerlendiren siz olun !