Su Ürünleri Üretici Örgütleri AB Eşleştirme Projesi Toplantısı Yapıldı !

Tarım İl/İlçe Müdürlüğünden Haberler
0
(0)

Su Ürünleri Üretici Örgütleri AB Eşleştirme Projesi Toplantısı Yapıldı !

​Bakanlığımız,  Tarım  Reformu  Genel  Müdürlüğü,  Teşkilatlanma  Daire  Başkanlığı tarafından yürütülen “TR 16 IPA AG 01 18 R- Su Ürünleri Üretici Örgütleri ile Bakanlık İl Müdürlüklerinin Ortak Piyasa Düzeni ile Uyumlu Olarak Kapasitesinin Geliştirilmesi” “Eşleştirme Projesinin 2.1 Bileşeni” kapsamında gerçekleştirilen toplantıların son etabı Bursa’da gerçekleştirildi.

Bursa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Büyük toplantı salonunda yapılan toplantıya Bakanlık merkez personeli, proje yerleşik eşleştirme danışmanı, proje asistanı ve İspanya’ dan gelen uzmanlar, su ürünleri kooperatif ortakları ve konuyla ilgili teknik personel katıldı.
Toplantıda konuşma gerçekleştiren İl Müdürü AYGÜL “ Bakanlığımız Tarım Reformu Genel Müdürlüğü tarafından Su Ürünleri üreticilerinin örgütlenmesi eğitimi konusunda bir aradayız. Burada İspanya’dan gelen misafirlerimizi ağırlıyoruz. Bu eğitimde üretici örgütlerimizin teşkilatlanma kapasitesinin yükseltilmesini hedefliyoruz. Projede emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve çalışma ortaklıklığımızın sürmesini temenni ediyorum.”dedi.

Bu gönderi ne kadar yararlı oldu?

Derecelendirmek için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama puanı ! 0 / 5. Oy sayısı: 0

Şimdiye kadar oy yok! Bu gönderiyi ilk değerlendiren siz olun !