St. Petersburg/ RUSYA’da 2. Uluslararası Balıkçılık Forumu Ve Balıkçılık Endüstrisi ve Teknolojileri Sergisine

Tarım ve Orman Bakanlığı Haberleri
0
(0)

St. Petersburg/ RUSYA’da 2. Uluslararası Balıkçılık Forumu Ve Balıkçılık Endüstrisi ve Teknolojileri Sergisine Katılım Sağlandı.

St. Petersburg/ RUSYA’da, 13 – 15 Eylül 2018 tarihinde  2. Uluslararası Balıkçılık Forumu ve balıkçılık endüstrisi ve teknolojileri sergisi (Global Balıkçılık Forumu & Deniz Ürünleri Fuarı 2018) düzenlemiştir.  

            Üyesi olduğumuz Eurofish Business Platform’u ülkemizi bu Fuar  ve Forum’a   stand düzenleyerek davet etmiştir. İkinci Uluslararası Balıkçılık konulu Forum’da   Genel Müdür Yardımcımız Sn.Turgay TÜRKYILMAZ , Ülkemiz su ürünleri yetiştiricilik sektörünün geleceği hakkında  panelist olarak bir konuşma gerçekleştirmiştir.   Yetiştiricilik Daire Başkanı Sn. Özerdem MALTAŞ  ve  ülkemizin su ürünleri yetiştiricilik sektörünü temsilen; KUZUOĞLU, HAKAN SU ÜRÜNLERİ, SAHANLAR, KUZEY SU ÜRÜNLERİ, MİTTOS,  AY_TUNÇ firmaları katılmıştır. 

Fuara katılan firma temsilcileri ülkemiz su ürünleri sektörün tanıtımını yapmış ve temaslarda bulunarak ikili anlaşmalar gerçekleştirmişlerdir.

KAYNAK:

BALIKÇILIK VE SU ÜRÜNLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Bu gönderi ne kadar yararlı oldu?

Derecelendirmek için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama puanı ! 0 / 5. Oy sayısı: 0

Şimdiye kadar oy yok! Bu gönderiyi ilk değerlendiren siz olun !