Personele OMEGA-3 Desteği !

Tarım İl/İlçe Müdürlüğünden Haberler
0
(0)

PERSONELE OMEGA-3 DESTEĞİ !

Ülkemizin ve Dünyamızın çok zor dönemlerinden geçtiği bir süreçte Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü olarak, Muğla Valiliği Başkanlığında Sayın Bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli’ nin desteği ile Muğla İl ve İlçe Personellerine destek olabilmek adına Omega 3 yönünden oldukça zengin ve bağışıklık sistemini destekleyici balık dağıtımı yapıldı.

İl Müdürü Barış Saylak yaptığı konuşmada; “Bakanlığımız, İl ve İlçe Müdürlüğümüzün üzerine düşen görevleri yerine getirme konusunda üstün bir özveri ve fedakârlıklarla çalışan personelleri için naçizane bir hediye vermek istedik. Personellerimizden kronik rahatsızlığı olan ve evde kalması gerekenler evde kalabilirler. Fakat siz değerli mesai arkadaşlarım, üretimin kesintiye uğramaması, gıda tedarik zincirinin devamının sağlanması, Zoonoz enfeksiyon olan Covid-19 enfeksiyonuna karşı aşılama çalışması yapan tüm Veteriner Hekim, Veteriner Sağlık Teknikerleri, Veteriner Sağlık Teknisyenleri, Gıda işletmelerinde bilgilendirme ve tedbirler kapsamında denetimler yapan Gıda Kontrolörlerimize, üretimin devam etmesi için sahada çalışmaya devam eden Ziraat Mühendislerimize ve diğer teknik personellerimize, Su Ürünleri Mühendislerimize, İdari Kadroda çalışan ve bizlerin hijyen ve sağlığı için malzeme yetiştirmeye çalışan tüm personellerime yürekten teşekkür ediyorum. Bizim için tatil söz konusu değil. Biz sahada olacağız, üretimin içinde olacağız.” Dedi.

Sözlerine; “Hiçbirinizin malzeme eksikliği yaşamadan ve hijyen unsurları içinde çalışmanız için her türlü güvenliği sağlıyoruz. Bağışıklık sisteminize bir nebze olsun destek olmak adına sizlere balık vermek istiyoruz. İnşallah sağlıklı kalarak bu kötü günlerimizi geride bırakacağız. Bu yolda bizden desteklerini esirgemeyen Hatko Su Ürünleri, Agrome Su Ürünleri, Lezita Balış İşletmesi, Gökçe Su Ürünleri, Abalıoğlu Yem, Selina Fish Su ürünleri, Özpekler Su Ürünleri ve Defnetur Su ürünleri İşletmelerine sozsuz teşekkürlerimi iletiyorum.” Diyerek devam etti.

Son olarak vatandaşlara da seslenen Saylak; “Biz sizin için üretiyoruz, sizin için çalışıyoruz, sizin için ahırdayız, sizin için bahçedeyiz, sizin için seradayız, sizin için su ürünleri yetiştiricilik tesislerindeyiz, sizin için süt işletmelerindeyiz. Biz sizin üretmeye devam ediyoruz, siz evinizde kalmaya devam edin lütfen. Haftada 2 kez balık yemeyi de ihmal etmeyin!” dedi.

Ardından, bu zorlu süreçte çalışmaya devam eden tüm İl Müdürlüğü Personellerine balık dağıtarak sağlıklı günler diledi.

KAYNAK:

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü

 

Bu gönderi ne kadar yararlı oldu?

Derecelendirmek için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama puanı ! 0 / 5. Oy sayısı: 0

Şimdiye kadar oy yok! Bu gönderiyi ilk değerlendiren siz olun !