İstanbul Sarıyer Sahil Şeridinde Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Yapanlara Denetim !

Tarım İl/İlçe Müdürlüğünden Haberler
0
(0)

İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü, Sarıyer İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü, İBB Zabıta Daire Başkanlığı Deniz Zabıta Amirliği, Sarıyer Belediyesi Zabıta ekiplerinin dahil olduğu toplam 15 personelin katılımıyla; 10/12/2020 tarihinde Sarıyer sahil şeridi 3 bölgeye (Tarabya-Büyükdere, Tarabya-İstinye, Baltalimanı-Emirgan) ayrılarak, 3 ekiple 1380 Sayılı Su Ürünleri Kanunu kapsamında eş zamanlı denetimler gerçekleştirilmiştir.

Yapılan bu denetimlerde amatör ve sportif olta balıkçılığı yapanlara balık boylarını gösteren İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan cetveller verilmiştir.

Ayrıca Covid-19 tedbirleri kapsamında amatör balıkçılık faaliyetinde bulunan vatandaşlarımız; maske, mesafe ve hijyen konularına dikkat etmeleri hususlarında bilgilendirilmiştir.

Öte yandan amatör olta balıkçılığı yapanlara yönelik İstanbul Valiliği tarafından uyulması gereken kurallara yönelik “Olta Balıkçılığına Yönelik Tedbirler” konulu genelge hakkında bilgilendirilmeler yapılmış ve uyarıda bulunulmuştur.

Bu gönderi ne kadar yararlı oldu?

Derecelendirmek için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama puanı ! 0 / 5. Oy sayısı: 0

Şimdiye kadar oy yok! Bu gönderiyi ilk değerlendiren siz olun !