Homa Dalyanı Üretim Planlaması Çalışma Toplantısı Gerçekleştirildi.

Su Ürünleri Fakülteleri Haberleri
0
(0)

Bakanlığımızın, 2018-2022 Stratejik Planı’nda yer alan “Lagünlerde Üretim Planlaması” hedefi doğrultusunda Ege Üniversitesine tahsisli Homa Dalyanı üretim planı hazırlanması için 22-23 Mart 2018 tarihlerinde Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi’nde çalışma toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Toplantı, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Uğur SUNLU ve Kaynak Yönetimi Dairesi Başkanı Bayram SERTKAYA’nın açılış konuşmaları ile başlamış, öğretim üyeleri Prof. Dr. Zafer TOSUNOĞLU, Prof. Dr. Göknur ŞİŞMAN AYDIN’ın sunum yapmış ve öğretim üyeleri Prof. Dr. Halil ŞEN, Prof. Dr Ali Yıldırım KORKUT, Prof. Dr. Alp SALMAN, Prof. Dr. Vahdet ÜNAL, Prof. Dr. Okan AKYOL, Prof. Dr. Altan LÖK, Doç. Dr. Şükrü YILDIRIM,  Genel Müdürlüğümüzden konuyla ilgili personeller, İzmir İl Doğa Koruma ve Milli Park Şube Müdürlüğü temsilcisi, S.S. Kooperatif Bölge Birliği ile S.S. İzmir Bölgesi Kooperatif Başkanlığı temsilcisi, İzmir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü temsilcilerinin katkı ve katılımı ile gerçekleşmiştir.

Toplantıda; Homa Dalyanı’nın mevcut durumu, sorunları hakkında görüşmelerde bulunulmuş, “Gediz Deltası Sulak Alanı Yönetim Planı Revizesine” Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi tarafından hazırlanacak “Homa Dalyanı Rehabilitasyon Projesinin” dâhil edilmesi planlanmış ve Homa Dalyanı üretim planlaması görüşülmüştür.

Bu gönderi ne kadar yararlı oldu?

Derecelendirmek için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama puanı ! 0 / 5. Oy sayısı: 0

Şimdiye kadar oy yok! Bu gönderiyi ilk değerlendiren siz olun !