Future Fısh Eurasıa Fuarında Tarım Ve Orman Bakanlığı da İlk Kez Yer Alacaktır.

Tarım ve Orman Bakanlığı Haberleri
0
(0)

Future Fısh Eurasıa Fuarında Tarım Ve Orman Bakanlığı da İlk Kez Yer Alacaktır.

Türkiye’nin tek su ürünleri fuarı Future Fish Eurasia Uluslararası Su Ürünleri İhracat ve İşleme, Akuakültür ve Balıkçılık Teknolojileri Fuarı, 18 Ekim 2018 tarihinde, İzmir Gaziemir Fuar Alanı D Salonu’nda kapılarını açacaktır. Avrasya Fuarcılık tarafından, bu yıl 9. edisyonu düzenlenecek olan fuar, 20 Ekim 2018 tarihine kadar ziyarete açık kalacaktır.

     Future Fish Eurasia 2018 Fuarı‘nda, 10.000m²’lik alanda, 200ün üzerinde yerli ve yabancı firma, en yeni ürün ve hizmetlerini sergileyecektir. Sadece ülkemizin değil, bölgemizin de en önemli ve etkili uluslararası su ürünleri organizasyonlarından biri haline gelen Future Fish Eurasia Fuarı, Su Ürünleri Sektörü’nü bir çatı altında toplayacaktır. Fuarda su ürünleri işleme firmaları, ihracatçıları, balık çiftlikleri taze ve işlenmiş su ürünlerini sergileyeceklerdir. Yem ve otomatik yemleme sistemleri, akuakültür ekipmanları, su ürünleri işleme ve ambalaj makinaları, soğutma sistemleri, buz makinaları, aşı, ilaç ve dezenfektanlar gibi su ürünleri sektörünün ihtiyaç duyduğu geniş bir ürün yelpazesi de ziyaretçilere tanıtılacaktır.

     Future Fish Eurasia Fuarı‘na her yıl lokomotif olarak katılan sektörün lider firmalarının dışında, yurtiçinden ve dışından ilk defa katılacak yeni firma ve ürün grupları da yer almaktadır. Fuarı Orta Doğu, Kuzey Afrika, Türki Cumhuriyetler ve Avrupa ülkeleri başta olmak üzere, dünyanın dört bir yanından gelecek sektör profesyonellerinin ziyaret etmesi beklenmektedir. Future Fish Eurasia Fuarı, gerek deniz ürünleri gerek ise makina ve ekipman ihracatı yapmak isteyen Türk üreticileri için kaçırılmaz bir pazarlama platformudur.

     Future Fish Eurasia 2018 Fuarı,  sektörün yanında olduğunu  göstermek için Tarım ve Orman Bakanlığı  Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü olarak  ilk kez stant kuracaktır.   Fuar, Su Ürünleri sektörü ile buluşmak, mevcut ilişkileri geliştirmek ve yeni ilişkiler kurarak alternatif pazarlara açılmak için büyük bir fırsattır.

     Tarım ve Orman  Bakanlığımız  ülkemizde balıkçılık ve su ürünlerinin gelişmesi  için birçok çalışmaya imza atmış ve bu konuda   bilimsel araştırmaların  yapılmasına destek sunmuştur.  Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü’nün kurulması ile birlikte denizlerde ve iç sularda sürdürülebilir balıkçılık ve su ürünleri yetiştiriciliği ile avcılığının esaslarını belirlemek ve bunları teşvik etmek temel amaç edinilmiş ve önemli adımlar atılmıştır. Bakanlığımız ve İllerde taşra teşkilatlarımız balıkçılık ve su ürünleri konusunda sektörün gelişmesi ve mevcut sorunların çözümü için çalışmaya yeni projeler üretmeye   devam edecektir.  

​KAYNAK:

BALIKÇILIK VE SU ÜRÜNLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Bu gönderi ne kadar yararlı oldu?

Derecelendirmek için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama puanı ! 0 / 5. Oy sayısı: 0

Şimdiye kadar oy yok! Bu gönderiyi ilk değerlendiren siz olun !