Balıkçı Barınaklarının 7191 sayılı Kanun’a Uyumlu Hale Getirilmesi Konusunda Eğitim Toplantıları

Tarım İl/İlçe Müdürlüğünden Haberler
0
(0)

Balıkçı Barınaklarının 7191 sayılı Kanun’a Uyumlu Hale Getirilmesi Konusunda Eğitim Toplantıları

Balıkçı barınaklarının 7191 sayılı Kanun’a uyumlu hale getirilmesi kapsamında 22-23-24 Haziran 2020 tarihlerinde Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi ve Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı ile bir dizi toplantısı planlanmıştır.
Eğitim toplantıların ilki 22.06.2020 tarihinde gerçekleştirilmiş olup; toplantıya Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Nuri YILMAZ, Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü Kaynak ve Balıkçılık Yönetimi Daire Başkanı Doç. Dr. Mahir KANYILMAZ, İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürümüz Ahmet Yavuz KARACA ile Anadolu Yakası Milli Emlak Daire Başkanı Adil CEYLAN ve Avrupa Yakası Milli Emlak Daire Başkanı Kadir ÇOKÇETİN, Kaynak ve Balıkçı Yapıları Daire Başkanlığı Birim Sorumlusu Hatice BEDİZ ŞEN, İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Balıkçılık ve Şu Ürünleri Şube Müdürü S.İrfan SOYSAL katılmıştır.
Söz konusu eğitim toplantıları Video Konferans yöntemiyle 81 ilimizin Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüklerince interaktif olarak takip edilmektedir.

Bu gönderi ne kadar yararlı oldu?

Derecelendirmek için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama puanı ! 0 / 5. Oy sayısı: 0

Şimdiye kadar oy yok! Bu gönderiyi ilk değerlendiren siz olun !