AMATÖR BALIKÇILARA EĞİTİM VERİLDİ

Tarım İl/İlçe Müdürlüğünden Haberler
0
(0)

Yalova İl Müdürlüğümüzce Yalova – Çiftlikköy Amatör Balıkçılar Derneği üyelerine yönelik amatör balıkçılıkla ilgili eğitim toplantısı düzenlendi. Eğitime dernek üyesi 42 Amatör balıkçı katıldı.

İl Müdürlüğümüz toplantı salonunda verilen eğitime İl Müdürümüz Suat Parıldar, Balıkçılık ve Su ürünleri Şube Müdürü Hayrullah Kaya ve Çiftlikköy Amatör Balıkçılar Derneği üyeleri katıldı.

Eğitim öncesi İl Müdürümüz Suat Parıldar Çiftlikköy İlçesinde yeni kurulan Amatör Balıkçılar Derneğinin kuruluşunun hayırlı olmasını dileyerek başladığı konuşmasında doğal kaynakların korunması ve sürdürülebilir balıkçılığın devamını sağlamak açısından çok önemli olduğunu ifade ederek dernek olarak Yalova’ya ve balıkçılığa katkı sağlayacaklarına inandığını söyledi.

İl Müdürümüzün konuşmasının ardından dernek üyesi amatör balıkçılara; Amatör balıkçılık nedir, Amatör balıkçılık nasıl, hangi araçlarla ve nerelerde yapılır, Amatör balıkçılığın mevzuatı nasıldır, Amatör balıkçıların uyması gereken kurallar nelerdir, Amatör balıkçılığa yasaklanmış alanlar ile İdari yaptırımlar konularında bilgiler verildi.

Eğitimin bitiminde katılımcılara Amatör Balıkçı Belgeleri ve Katılım Belgeleri İl Müdürümüz tarafından verildi.

Dernek üyeleri İl Müdürümüze, verdikleri eğitimden dolayı teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

 

KAYNAK:

YALOVA İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ

Bu gönderi ne kadar yararlı oldu?

Derecelendirmek için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama puanı ! 0 / 5. Oy sayısı: 0

Şimdiye kadar oy yok! Bu gönderiyi ilk değerlendiren siz olun !